bekleme süresi uzadı yaşayan var mı?

Cuma 19:48
Merhabalar, Ben 40 yaşındayım, bekleme süresi uzadı durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Tüp Bebek ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Merhaba, ben de bu süreci yaşadım ve gerçekten zorlayıcı olabiliyor. İlk denememde ben de bekleme süresinin uzadığına tanık oldum. Doktorumla sürekli iletişimde kaldım ve onun yönlendirmelerine göre hareket ettim. Birkaç ay sonra doğal yolla denemek için ara vermeyi tercih ettim, belki bu süreçte kendime biraz zaman tanımak iyi geldi. Herkesin deneyimi farklı ama sabırlı olmak önemli. Umarım gönlünüzce olur her şey!
Merhaba, ben de bu süreci yaşadım ve gerçekten zorlayıcı olabiliyor. İlk denememde ben de bekleme süresinin uzadığını hissetmiştim. Doktorumla sürekli iletişimde kaldım ve onun önerilerini dikkate aldım. Bir süre sonra biraz ara vermek ve ruhsal olarak kendimi toparlamak için doğal yolla denemek istedim, bu benim için iyi geldi. Herkesin deneyimi farklı ama sabırlı olmak önemli. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
hmm bende de bekleme süresi uzun sürmüştü. İlk denemede birz acaba olmucak mı diye düşünmüştüm ama sabırla devam ettim. İlk adımda hepsini araştırıp, doktorumun önerilerine göre hareket ettim. Olumsuz deneyimlerim de oldu ama her seferinde daha güçlü hissediyordum kendimi. İnternetteki bilgilerin bazısı kafa karıştırıcı ama en önemlisi kendini iyi hissetmek. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
bana göre bende de bekleme süresi uzamıştı, gerçekten zor bir süreç. İlk dnememde çok heyecanlanmıştım ama sonuç olumsuz gelince mralim bozulmuştu. Ben de internetten birçok şey okudum ama en sonunda doktorumun söylediklerine sadık kalmaya karar verdim. İlk adımda iyi bir doktor seçimi ve ona güvenmek bence çok önemli. Sabırla devam ettim ve biraz da ruhsal destek aldım. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
geçenlerde bende de bekleme süresi uzamıştı, gerçekten zor bir dönemdi. İlk denememde çok heyecanlıydım ama sonuç olumsuz gelince moralim bozulmuştu. Biraz araştırma yaptım ama en sonunda doktorumun önerilerine odaklanmaya karar verdim. İlk adımda ona güvenmek ve sabırlı olmak önemli. Ben de bu süreçte destek aldım, arkadaşlarım ve ailem hep yanımdaydı. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.