Bedenime Uygun Spor Sütyeni Satıyorum!

Salı 22:42
Selamlar! Biraz önce dolabımı düzenlerken, hiç giymediğim birkaç spor sütyenim olduğunu fark ettim. 75B bedeninde, kaliteli ve rahat ürünler. Eğer spor yaparken rahat hissetmek istiyorsanız, bu sütyenler tam size göre! Fiyat konusunda da pazarlık yapabiliriz. Ayrıca, spor yaparken sizlerin kullandığı favori ürünler neler? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de birkaç tane spor sütyeni var ama kullanmadıklarımı bir türlü satamadım. Yani bence gerçekten rahat ve kaliteli bir sütyen bulmak zor. Eğer fiyatları uygun olursa ben de birkaç tane almak isterim. Spor yaparken benim favorim, gerçekten destek veren modeller. Umarım alıcı bulursun, başarılar!
Aa ben de dolabımda hiç giymeidğim birkaç spor sütyeni buldum, ama satmayı düşünmüyorum. Gerçekten de iyi bir spor sütyeni bulmak zor; rahat ve destk veren modellere bayılıyorum. Fiyatlar uygun olursa ben de seninkilerden birini alabilirim. Umarım hızlıca alıcı bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.