Bebek / Çocuk Büyütürken konusunda doktora gittim, siz ne yaptınız?

Perşembe 06:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Ben 26 yaşındayım, süreç hakkında kafam karışık durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Bebek / Çocuk Büyütürken ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Merhaba, ben de benzer bir süreçten geçtim ve gerçekten zorlayıcı olabiliyor. İlk çocuğumda ben de çok kafa karışıklığı yaşadım. Özellikle ilk adım konusunda, internetteki bilgiler gerçekten çelişkili. Benim için en iyisi, doktora danışmak ve onun önerilerini dinlemek oldu. Ayrıca, çevremdeki annelerin deneyimlerinden de çok faydalandım. Kızım ilk adımını attığında, onu cesaretlendirmek için yanındaydım ve gerçekten çok keyifli bir anıydı. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Merhaba, Betül ben. Ben de ilk çocuğumda aynı karmaşayı yaşamıştım. İlk adım atma süreci gerçekten heyecan verici ama bir o kadar da kaygı verici. Ben de internette çok şey okudum ama en çok doktorumun tavsiyelerine güvendim. Ayrıca, arkadaşlarımdan da destek aldım; onların deneyimleri çok işime yaradı. Kızım ilk adımını attığında yanındaydım ve o anı unutmam mümkün değil. Sen de cesaretlendirici ol, en güzel anlar orada başlıyor. Umarım her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.