Bebek / Çocuk Büyütürken hakkında deneyimim — belirtiler karıştı

Pazar 02:48
Acaba sizde de oluyor mu, Bebek / Çocuk Büyütürken başlığına yazmak istedim çünkü belirtiler karıştı. Aydın'de yaşıyorum, 34 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Bence bu durum gerçekten zor olabilir. Benim de kızımda benzer bir durum olmuştu, belirtiler bazen karışabiliyor. Hatta biz de birkaç farklı doktora gitmiştik, bazıları net bir şey söyleyemedi. Benim tavsiyem, başka bir uzmandan ikinci bir görüş almak. Bu süreçte biraz daha bilgi almak iyi olabilir. Umarım en kısa zamanda netleşir her şey!
Bende de benzer bir durum olmuştu. Küçükken bazı belirtiler karışmıştı ve ben de ne yapacağımı bilememiştim. Biz de birkaç farklı doktora gittik, biri daha net bilgiler verdi ama diğerleri pek yardımcı olamadı. Bazen iiknci bir görüş almak gerçekten iyi bir fikir olabiliyor. Umarım senin için de her şey yoluna girer.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.