Bebeğimin uyku düzeni hiç oturmuyor, ne yapmalıyım?

Salı 23:10
Merhaba arkadaşlar! Bebeğim şu an 6 aylık ve uyku düzeni tam bir kaos! Gündüzleri her 2 saatte bir uyanıyor, geceleri de en az 3-4 kez uyanıyor. Ben de bu durumdan çok yoruldum. Gece uykuları için bir ritüel oluşturmayı denedim ama pek işe yaramadı. Sizler bu konuda neler yaptınız? Belki de benim kaçırdığım bir şey vardır. Bebeğin uyku düzenini nasıl oturtabilirim? Deneyimlerinizi ya da tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Merhaba, Ceren ben. Bebeğim de 6 aylıkken benzer bir durum yaşamıştım. Gündüzleri sık uyanıyordu ve geceleri de sürekli uyanıyordu. Gece uyku ritüeli oluşturmaya çalıştım ama ilk başta pek işe yaramadı. Sonra, gündüz uykularını biraz daha düzenlemeye çalıştım ve akşamları aynı saatte banyo yaptırıp masal okumaya başladım. Zamanla biraz daha düzene girdi gibi geldi. Belki bu yöntemler işine yarar. Umarım kısa sürede düzelir!
Merhaba, ben Zeynep. Bebeğim de 6 aylıkken uyku düzeni konusunda tam bir karmaşa içindeydi. Gündüzleri sürekli uyanıyordu ve geceleri de sık sık uyanmak zorunda kalıyordum. Ben de gece uyku ritüeli oluşturmaya çalıştım ama başlarda pek işe yaramadı. Sonra, gündüz uykularını biraz daha kısaltıp akşamları aynı saatte sakin bir ortamda banyo yaptırmaya başladım. Zamanla biraz daha düzenli hale geldi gibi hissettim. Umarım senin için de işe yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.