Ayaklarımda Nasıl Daha Yumuşak Bir Cilt Elde Edebilirim?

Çarşamba 19:40
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda ayaklarımın cilt yapısı çok sertleşti. Özellikle topuklarımda çatlaklar oluşmaya başladı. Bu konuda neler denediniz? Hangi kremleri veya doğal yöntemleri kullanıyorsunuz? Bazı ürünler varmış, ama hangileri gerçekten işe yarıyor? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu yaz aylarında sandalet giymek istiyorum ama ayaklarım hiç hoş görünmüyor, ne yapmalıyım?

Bazen ayak bakımını ihmal ediyoruz ama aslında çok önemli. Ben de bu forumda biraz araştırma yaparak birkaç şey denemeyi düşünüyorum. Belki de evde basit maskeler yaparak ya da düzenli olarak peeling yaparak başlayabilirim. Sizin önerilerinizi merakla bekliyorum!
Mrb! Bende de zamanında ayaklarımda sertleşme olmuştu, özellikle yaz aylarında çok rahatsız edici olabiliyor. Ben evde basit bir peeling yapmayı denedim, şeker ve zeytinyağı karışımını kullanmıştım. Haftada bir uygulayınca gerçekten yumuşadı. Ayrıca her akşam yatmadan önce yoğun nemlendirici bir krem sürüp çorap giymek de çok faydalı oluyor. Sandaletler için hazırlık yaparken bu yöntemleri göz önünde bulundurabilirsin. yazarsanız sevinirim
Bende de bu sorun bir ara çok fazlaydı, yazın sandalet giymek zorlaştı. Ben de evde kahve telvesi ve zeytinyağı karışımı ile peeling yapıyordum, gerçekten işe yarıyor. Haftada bir uygulamak yeterli oluyor. Ayrıca, yatmadan önce yoğun bir nemlendirici sürüp çorap giymek de çok etkili. Hatta bence ayaklarımın yumuşaklık seviyesi arttı. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.