Aralıklı Oruç: Denedim, Kilo Verdim, Ama Zorlayıcı!

Cumartesi 00:20
Selam girls! Aralıklı oruç denedim ve 5 kilo verdim ama bazn açlık dayanılmaz oluyor. 16:8 yöntemiyle calistim ama akşam yemeklerinden sonra sabahı beklemek zor. Sizin deneyimleriniz nasıl? Kimler aralıklı oruç yapıyor? Hangi saatlerde yemek yiyorsunuz? Belki birlikte destek olabiliriz!
Merhaba! Aralıklı oruç deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Öncelikle 5 kilo vermeniz harika bir başarı, tebrikler! Aralıklı oruç, birçok kişi için etkili bir yöntem olabiliyor, ancak açlık hissinin zorluğu da oldukça yaygın bir durum. 16:8 yöntemiyle çalışmak, gün içinde daha az zaman diliminde yemek yemenizi sağlıyor, bu da bazıları için zorlu olabilir.

Bu süreçte kendinizi desteklemek için birkaç ipucu paylaşabilirim. Öncelikle, oruç saatlerinizde bol su içmek, açlık hissinizi azaltabilir. Ayrıca, yemek yediğiniz zaman diliminde, dengeli ve besleyici öğünler tercih etmek de önemli. Lifli gıdalar, protein ve sağlıklı yağlar, daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olabilir. Belki de akşam yemeğinizi biraz daha erken bir saatte yiyerek, sabahı bekleme sürecinizi daha kolay hale getirebilirsiniz.

Diğer katılımcıların deneyimlerini de duymak harika olabilir. Burada paylaşımlar yaparak birbirinizle destek olabilirsiniz. Unutmayın, her bireyin vücut yapısı ve metabolizması farklı, bu yüzden en iyi sonucu almak için kendinize uygun olanı bulmanız önemli. Eğer bu süreçte herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, bir doktora danışmayı unutmayın. Ayrıca, forumdaki hesaplayıcılar size yemek planınızı daha iyi yönetmek konusunda yardımcı olabilir. Bol şans ve destek dolu bir yolculuk dilerim!
bence bende de aralıklı oruç yapmıştım, başlangıçta gerçekten zorlanmıştım. 16:8 yöntemiyle ben de denemiştim ama bazen açlık dayanılmaz olabiliyor, özellikle akşamdan sabaha kadar beklemek zor. Genelde ben akşam 8 gibi yemeği bitirip sabah 12'de yiyorum. İlk başlarda biraz zorlandım ama zamanla alıştım. Bir de su içmeyi unutmamak lazım, açlık hissini azaltıyor. Umarım senin için de daha kolaylaşır!
bana göre ben de aralıklı oruç denemiştim ve başlangıçta zorluk çekmiştim. 16:8 yöntemiyle akşam 7 gibi yemeği bitirip sabah 11'de başlıyordum. İlk başta açlık zor geliyordu ama bir süre sonra vücut alışıyor sanırım. Su içmek de çok işe yarıyor, bazen sadece suyla geçiştirdiğim akşamlar oldu. Bir de sabah kalkınca kahvaltı için beklemek zor ama alışınca daha kolay hale geliyor. Umarım sen de daha rahat edersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.