Akıllı telefon kullanırken kadın sağlığı uygulamaları hakkında neler biliyorsunuz?

Salı 22:53
Herkese merhaba! Son zamanlarda akıllı telefonlarımda kadın sağlığıyla ilgili uygulamaları daha çok kullanmaya başladım. Özellikle regl döngümü takip etmek, ovülasyon günlerimi belirlemek ve genel sağlık durumumu izlemek için çok faydalı buluyorum. Ancak, hangileri gerçekten işe yarıyor, hangilerini tavsiye edersiniz? Kullandığınız uygulamalardan memnun musunuz? Paylaşımlarınızı bekliyorum!
Bence bu konuda en popüler uygulamalardan biri Clue. Ben de uzun zamandır kullanıyorum, regl döngümü takip etmek için çok faydalı. Hatta ovülasyon günlerimi de kolayca belirleyebiliyorum. Bir ara Flo'yu da denedim ama Clue daha hoşuma gitti. Uygulama arayüzü falan çok kullanıcı dostu. Umarım sen de memnun kalırsın!
Valla ben de son zamanlarda bu tür uygulamalara iyice sardım. Özellikle My Calendar kullanıyorum, çok hoşuma gidiyor. Regl döngümü ve ovülasyon günlerimi net bir şekilde takip edebiliyorum. Bir de sağlıklı alışkanlıklar ekleyip, su tüketimimi de izleyebiliyorum. Önceki uygulamalarımda bu kadar kapsamlı özellikler yoktu. Sen de bir dene, belki hoşuna gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.