Ailem bayıldı — tatlı tarifi

Cuma 13:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Yemek Tarifleri konusunda tatlı tarifi denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Balıkesir'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
valla aa ben de geçen hafta bir tatlı yaptım, herkes bayıldı gerçekten. Basit bir sütlaç tarifi denemiştim, ama içine biraz hindistancevizi ekledim. Farklı bir lezzet oldu, tavsiye ederim. Markalar konusunda ben genelde yerel ürünleri tercih ediyorum, daha taze geliyor bana. Püf noktası olarak da, pişirirken sürekli karıştırmayı unutma derim, yanmıyor o zaman. Umarım senin tatlın da harika olur!
ilk kez yazıyorum buraya geçen hafta ben de bir talı denemiştim, herkesin bayıldığını söyleyebilirim. Klasik bir revani tarifi kullandım ama içne biraz limon kabuğu rendesi ekledim, o aroması çok hoş oldu. Ben genelde yerel marketlerden alıyorum malzemeleri, daha doğal hissediyorum. Püf noktası olarak da şunu söyleyebilirim: şerbeti sıcak tatlının üstüne dökmeden önce, tatlının biraz soğumasını beklemek iyi oluyor. Umarım senin tatlın da çok güzel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.