aile desteği önemli yaşayan var mı?

Pazartesi 07:48
Acaba sizde de oluyor mu, Tüp Bebek Tedavisi başlığına yazmak istedim çünkü aile desteği önemli. Diyarbakır'de yaşıyorum, 35 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba, ben de benzer bir süreçten geçtim ve aile desteğinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Benim annem, bu dönemde yanımda çok oldu ve duygusal olarak destek verdi. Hatta kontrollerime birlikte gitmek istedi, bu benim için çok rahatlatıcıydı. Hastane olarak ben de özel bir klinikte tedavi oldum ve genel olarak memnun kaldım. Ama her şey kişisel tabii, en iyi seçimi yapmak için birkaç yer gezmekte fayda var. Umarım her şey yolunda gider.
Merhaba, ben de bu süreçten geçmiş biri olarak aile desteğinin ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi anlıyorum. Benim de en yakın arkadaşım bu dönemde yanımda oldu ve her seferinde moral kaynağım oldu. Hastanemiz de özel bir yerdi, genel olarak memnun kaldım ama birkaç yere daha bakmak iyi bir fikir olabilir. Umarım senin için de her şey yolunda gider, duygusal destek çok önemli!
ya ben ben de bu süreçten geçtim, gerçekten aile desteği çok önemli. Benim ailem her zaman yanımdaydı, bu beni çok rahatlattı. Tüp bebek tedavisi için özel bir klinikte başlamıştım, doktorum çok iyi biriydi ama bazı şeyleri tam anlatmamıştı. Ben de sürekli soru sorarak ilerledim. Ailemle birlikte gittiğimiz için moralim hep yüksek oldu. Ama her şeyin yolunda gitmesi için bence sen de doktorunla daha fazla konuşmalısın. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
ya ben bende de aile desteği gerçekten çok önemliydi bu süreçte. Benim ailem her zaman yanımdaydı, hem moral hem de pratik olarak çok yardımcı oldular. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce birkaç farklı klinik gezmiştim, en sonunda bir özel hastaneye karar verdim. Doktorum çok destekleyiciydi ama ben de sıkça soru sormadan edemedim. Ailemle birlikte gitmek, hem işlemler sırasında hem de beklemelerde beni rahatlattı. Sen de aile üyelerinle bu süreci paylaşabilirsin, çok faydalı oluyor. Umarım her şey senin için de yolunda gider.
bende de ben de bu süreçten geçtim ve gerçekten aile desteği çok büyük fark yaratıyor. Benim ailem her zaman yanımdaydı, hem moral hem de pratik olarak destek oldular. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce birkaç yer gezdim ama en sonunda bir özel hastaneye karar verdim. Doktorum iyi ama bazen yeterince açıklama yapmıyor, ben de sürekli sorular sorarak ilerledim. Ailemle birlikte her adımda olmaları beni gerçekten rahatlattı. Sen de ailenle bu süreci paylaşmayı deneyebilirsin, bence çok faydalı olur. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.