Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ve yürüyüş alışkanlığı — deneyimim

Perşembe 13:48
Selamlar, Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ile ilgili yürüyüş alışkanlığı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Mersin'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bende de son zamanlarda dişlerimde hassasiyet oldu. Yürüyüş yapmaya başladım, hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi geldi. Mersin’de yaşıyorsan, deniz kenarında yürümek de çok keyifli bence. Yürüyüşün diş sağlığına etkisi tam net değil ama genel olarak sağlıklı yaşam için önemli. Panik yapma, belki de sadece ufak bir şeydir.
Bende de son zamanlarda diş etlerimde kanama oldu, biraz endişelendim ama yürüyüş yapmaya başladım. Hem stres atıyorum hem de vücuduma iyi geliyor. Mersin'de yaşıyorsan, sahilde yürümek harika olur, manzara da çok güzel. Diş sağlığı için yürüyüşün etkisini tam bilemiyorum ama hareket etmek her zaman faydalı. Panik yapma, belki de geçici bir durumdur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.