Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ve ağrı yönetimi — deneyimim

Pazar 05:48
Yine bir soruyla geldim :) Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ile ilgili ağrı yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Antalya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bende hamilelikte bende de benzer şeyler olmuştu, dişlerimde bir ağrı hissetmiştim ve başta korkmuştum. Sonra diş hekimine gittim, meğane sadece bir dolgu yaptırmam gerekiyormuş. Ama o süreçte ağrıyı yönetmek için ılık tuzlu suyla gargara yapmıştım, biraz rahatlatmıştı. Senin hissettiklerin çok normal bence, ama yine de bir doktora görünmeni öneririm. Geçmiş olsun, umarım çabuk çözüm bulursun!
kızlar benim de dişlerimde ağrı olmuştu bir dönem, bayağı rahatsız ediciydi. Başta ne yapacağımı bilemedim ama sonunda dişçiye gitmeye karar verdim. Meğane bir dişimde çürük varmış, dolgu yaptırmak zorunda kaldım. Bu süreçte ılık tuzlu su gargarası yapmıştım, o biraz rahatlatmıştı. Senin hissettiklerin de normal bence ama yine de bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyi olursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.