Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı: doktora gitmeden önce sormak istedim

Çarşamba 12:48
Acaba sizde de oluyor mu, Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ile ilgili yürüyüş alışkanlığı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Mersin'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ben de bende de bi ara böyle değişiklikler olmuştu, çok korkmuştum. Özellikle diş etlerimde bi hassasiyet hissetmiştim. Yürüyüş ypmanın diş sağlığına da iyi geldiğii okumuştum, o yüzden düzenli yürüyüş yapmaya başladım. Hem stresten uzaklaştırdı hem de kendimi daha iyi hissettim. Ama bence yine de doktora gitmekte fayda var, bi profesyonelin görüşü önemli. sen de geç geçmezsin umarım
aa bende de bu tür değişiklikler olmuştu bir ara, korkmuştum gerçekten. Diş etlerimdeki kanama beni çok endişelendirmişti. Sonrasında biraz araştırıp yürüyüş yapmaya başladım, hem fiziksel hem mental olarak iyi geldi. Ama yine de doktora gitmekte fayda var, profesyonel bir göz önemli. Umarım sen de en kısa sürede rahatlayıp her şey yoluna girer.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.