Adet düzensizliğiyle başa çıkmak için neler yapıyorsunuz?

Çarşamba 21:13
Nslsn, son zamanlarda adet döngümdeki düzensizlikler beni çok endişelendiriyor. Bazen 2 hafta geç geliyor, bazen de 3 ay hiç olmuyor. Doktora gitmeyi düşündüm ama randevu almak zor, tam bir kaos! Bu konuda benzer sıkıntılar yaşayan var mı? Sizler ne yapıyorsunuz? Doğal yöntemler ya da beslenme değişiklikleri işe yaradı mı? Herkesin deneyimleri farklıdır, belki bir çözüm buluruz!
Bence bu gerçekten can sıkıcı bir durum. Bende de birkaç ay önce benzer bir sorun yaşadım, adetim 2-3 ay gelmedi. İlk başta çok korktum ama sonradan stresin etkisi olabileceğini öğrendim. Beslenmeme biraz dikkat ettim, daha fazla sebze ve meyve yemeye başladım, bu biraz düzeltti gibi. Ama yine de kesinlikle doktora gitmek önemli, çünkü bu konuda profesyonel yardım almak en iyisi. Umarım hepimiz için en iyi çözümler bulunur!
Valla bende de bu tarz bir dert vardı. Adetim bazen 1 ay gelmiyordu, çok stres oluyordum. Sonra doktora gitmeye karar verdim ama randevu almak zor gerçekten. Doğal yöntemler denemek istersen, ben chamomile çayı içmeye başladım, biraz rahatlatıcı geldi. Ama mutlaka bir uzmandan yardım almak en iyisi.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.