Adet Düzensizliği: Nedenleri ve Çözüm Yolları

Çarşamba 19:20
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda adet döngümde bi dgar düzensizlik yaşamaya başladım. Normalde 28 günde bir olurdum ama bu ay 40. güne geldim ve hala yok. Bazen de çok fazla sancı ve kanama oluyor. Sizin de başınıza böyle bi şey geldi mi? Neler yaptınız? Doktor tavsiyesi dışında evde deneyebileceğimiz bi şey var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinerim!
Bende de benzer bi durum yaşadım. Normalde 30 günde bir oluyordum ama bir ay 45 günde geldi. Sancıların da arttı, çok zorlandım. Benim için stres çok etkili oldu, biraz kafamı dağıtmak için spor yapmaya başladım ve bu süreçte daha iyi hissettim. Ayrıca sıcak su torbası da iyi geldi. Ama kesinlikle doktorla görüşmeyi ihmal etme, çünkü her şeyin altında farklı nedenler olabilir. Umarım en kısa sürede düzelir!
Bende de benzer bir durum oldu. Normalde 27 günde bir oluyordum ama bir ay 35 günde geldi. Sancıların da fena hale geldiği zamanlar oldu. Ben biraz daha düzenli beslenmeye çalıştım ve stresle başa çıkmak için yoga yapmaya başladım. Bu süreçte kendimi daha iyi hissettim. Ama yine de doktor kontrolü önemli, ihmal etmeyin. Umarım en kısa zamanda düzelir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.