Adet dönemimde kendimi kötü hissetmemin sebebi ne olabilir?

Salı 23:01
Herkese merhaba! Adet dönemim geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum. Sadece fiziksel değil, duygusal olarak da çok çöküntü yaşıyorum. Midem bulanmaya başlıyor, aşırı sinirli oluyorum ve her şeyden rahatsız oluyorum. Bu durumun normal olduğunu biliyorum ama bazen bu kadar kötü hissetmemin bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarım bu dönemi daha rahat geçiriyor, acaba benim vücudumda bir şey mi var? Bu konuda deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla?
Bende de benzer şeyler oluyordu. Adet dönemimde ruh halim çok değişiyordu, bazen aşırı sinirli, bazen de çok üzgün hissediyordum. Ben de bu durumu daha iyi yönetmek için düzenli egzersiz yapmaya başladım, bu bayağı işe yaradı. Ayrıca bitki çayları içmek de bana iyi geldi. Blki sen de bir dene, umarım yardımcı olur.
Bende de böyle dönemler oluyordu, çok kötü hissediyordum. İlk başlarda bu durumdan dolayı endişelenmiştim ama zamanla bazı şeylerin normal olduğunu anladım. Daha rahat geçirebilmek için sıcak su torbası kullanmak ve hafif yürüyüşler yapmak bana iyi gelmişti. Duygusal olarak da kendimi daha iyi hissetmek için sevdiğim şeylerle uğraşıyordum, mesela film izlemek veya kitap okumak güzel geliyordu. Umarım sen de bir şeyler bulursun,

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.