Adet Dönemim Çok Ağrılı, Ne Yapmalıyım?

Salı 22:45
Son birkaç aydır adet dönemlerim o kadar ağrılı geçiyor ki, günlük işlerimi yapmakta zorlanıyorum. Ağrı kesicilerden başka ne yapabilirim? Bitki çayları ya da doğal yöntemler işe yarar mı? Herkesin farklı deneyimleri var, bu konuda tavsiye verecek ya da benzer şeyler yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Bence bu konu gerçekten zor. Bende de benzer bir durum olmuştu, özellikle regl dönemimde aşırı ağrı çekiyordum. Doktora gitmekten çekinmiyordum ama doğal yöntemler de denemek istemiştim. Ilık kompres uygulamak biraz rahatlatmıştı beni, ayrıca nane çayı içmek de iyi gelmişti. Belki sen de bunları deneyebilirsin. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun!
Bence bu durum gerçekten zorlayıcı. Ben de regl dönemimde çok fazla ağrı çekiyordum. Sıcak su torbası kullanmak benim için çok faydalı olmuştu, özellikle karnımda gezdirince rahatlıyordum. Ayrıca, bazı bitki çayları da denedim, özellikle papatya çayı rahatlatıcı olabiliyor. Umarım sen de bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.